Portrettbilde av Timmy og Silje som sitter på en benk, holder hender og smiler mot kamera..

Hvem er vi?

FLÅKK ble startet av Timmy Johansson og Silje Renate Bråthen Bisgaard. Sammen med flere frivillige danner vi teamet i FLÅKK. Vi er opptatt av å kunne tilby tjenester og produkter av høy kvalitet, nettopp på bakgrunn av vår kompetanse. Selv om vi har fagkompetansen til grunn for arbeidet vi gjør, er vi opptatt av erfaringskompetansen som kjernen i arbeidet vårt.

Ansatte hos Flåkk kaffe som står bak disken og smiler mot kamera.

Verdien av erfaringskompetanse

Vi arbeider etter erfaringsgrunnlag. Her kombinerer vi fag med erfaring for å kunne oppnå de beste resultatene med våre kunder. For å kunne møte målgruppen vår riktig, er vi opptatt av å legge erfaringer til grunn. Vi har selv vært der, og på den måten vet vi hva som fungerer og ikke. På den måten arbeider vi etter kundens målsetninger, hvor vi setter alt i et system, slik at veien videre blir sortert. Våre kunder er både ledere og ansatte, og oppfølgingen blir tilpasset bedriftens behov.

Ved å bruke vår egen erfaring i kombinasjon med faglig kompetanse og samfunnets utvikling, bærer vi ulike perspektiver og har et godt fundament for å hjelpe andre mennesker i samme livssituasjon.

Portrettbilde av daglig leder Timmy.

Daglig leder

Timmy Johansson

Erfaringskonsulent – Timmy har over 20 års ruserfaring, hvor han selv har levd på «gateplanet». I dag er han rusfri. Timmy har arbeidet seg opp og frem, samt testet ut ulike arbeidsplasser innom sin ruskarriere.

Timmy bruker nå egen erfaring for å hjelpe andre mennesker i samme livssituasjon for å veilede de tilbake til ordinære arbeidsforhold og/eller utdannelse.

+47 922 59 245
timmy@flaakk.no

Portrettbilde av Silje Bisgaard, med hus i bakgrunnen

Eier & Coach

Silje Renate Bråthen Bisgaard

Gründer og eier – Silje er utdannet psykiatrisk sykepleier med fordypning i rus, avhengighet, psykiske lidelser og psykologi. Hun har arbeidet i rusfeltet i mange år. I tillegg er hun barn av rusavhengig og har levd med en tungt rusavhengig far som hun hadde en tett relasjon til hele livet.

Silje mistet pappaen sin i september 2017. Dette skapte et enda større engasjement for å hjelpe mennesker til å oppnå en meningsfull hverdag.

+47 952 76 060
silje@flaakk.no

Portrettbilde av Frøydis ved en trestamme

Miljøterapeut

Frøydis Nygaard Andersen

Frøydis har bred kompetanse på feltet i utenforskap, hvor hun selv sitter med erfaringsbasert kunnskap knyttet til et veldig bredt spekter. Hun er utdannet vernepleier med fagskole i rus og psykisk helse, men bærer også egenerfaring fra rusfeltet og psykisk helsevern i brukerrollen. Frøydis er en kjempe ressurs hos FLÅKK, hvor vi verdsetter hennes kompetanse veldig høyt.

+47 462 63 696
froydis@flaakk.no