En barista som lager kaffe bak en disk mens sola skinner inn.

Arbeidstrening i kaffebar og butikk

Vår tilnærming er ikke bare begrenset til å bryte avhengighetskjeden, men også til å gjeninnføre en følelse av formål og selvtillit i livene til de vi støtter. Gjennom vårt arbeid gir vi en hånd på veien til rehabilitering ved å tilby arbeidstrening i forskjellige arbeidsmiljøer, som en trivelig kaffebar og et effektivt lager.

Dette gir våre deltakere verdifull erfaring, ferdigheter og rutine som er avgjørende for deres rehabilitering og gjeninnføring i samfunnet. Vårt mål er ikke bare å gi folk en sjanse til å komme seg på beina, men også å hjelpe dem med å bygge en bærekraftig fremtid ved å gi dem de nødvendige verktøyene og støtten de trenger for å lykkes i arbeid og samfunnslivet.

Timmy og Silje som står bak kaffedisken og smiler mot kamera.

Arbeidstrening hos FLÅKK Kaffe

Arbeidstreningen til mennesker med ruslidelser foregår på FLÅKK Kaffe, i Halden. Dette ikke bare en jobb, det er en mulighet til personlig vekst og rehabilitering. Arbeidstreningen omfatter en rekke viktige aspekter. Deltakerne får prøvd seg i kundebehandling, noe som ikke bare bidrar til å utvikle ferdigheter innen kommunikasjon og service, men også til å bygge selvtillit og troen på egen evne til å lykkes. Barista-treningen gir dem verdifull ekspertise innen kaffeberedning og tilbyr en plattform for å utvikle lidenskap for håndverket. Arbeid i butikken gir deltakerne en allsidig opplevelse som inkluderer alt fra lagerhåndtering til salg og markedsføring. Rigging av utstyr legger til en ekstra dimensjon av ferdigheter og ansvar. Dette brede spekteret av opplæring gir dem en konkurransedyktig fordel når de søker arbeid i fremtiden.

En barista som heller melk oppi en kaffekopp.

Kjenner du noen som trenger en hjelpende hånd inn i samfunnet?

Mange står overfor hindringer som kan gjøre det utfordrende å finne en vei inn i arbeidslivet. Kanskje du kjenner noen som har kjempet med ruslidelser eller andre livsutfordringer og som fortjener en ny sjanse? Mennesker som Kom gjerne innom butikken for en prat eller ta kontakt med oss via kontaktskjema. En hjelpende hånd kan endre liv, og vi kan alle kan være en del av den positive forandringen i samfunnet. Sammen kan vi hjelpe de som trenger det mest til å bygge en lysere fremtid.